Daftar Ahli Shaklee, Keahlian Shaklee, Cara Jadi Ahli Shaklee, Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Dah masuk tahun 2018 ni, tak daftar ahli Shaklee lagi ke? Ok, kalau anda masih tercari-cari lagi cara nak daftar ahli Shaklee kan so hari ni saya nak tunjukkan cara dan step yang anda perlu buat untuk daftar ahli Shaklee.

Nanti bila dah tau, anda boleh pilih cara mana yang anda nak pakai untuk daftar sebagai ahli Shaklee okay?

Ada beberapa cara yang anda boleh pakai sebenarnya. Samada nak daftar sebagai ahli Shaklee dengan cara offline atau online. So saya cerita dulu part offline lah ye.

Daftar ahli Shaklee secara offline.

Sangat mudah dan senang. Anda cuma perlu walk in ke HQ atau branch Shaklee, pergi ke kaunter dan cakap saya nak daftar ahli Shaklee. Anda akan diberikan satu borang keahlian. Isi dan bayar RM65 untuk aktifkan ID anda. Siap! dah boleh menikmati kelebihan dan keseronokan menjadi ahli lepas daftar keahlian Shaklee.

Ok sekarang kita cerita pulak bab ONLINE.

Haaa, macam mana nak daftar ahli Shaklee scara online? Ye la, malas la nak keluar, nak kena ngadap jem lagi, penat lagi kan. So, jom kita guna cara untuk daftar menjadi ahli Shaklee dengan cara yang paling JIMAT, CEPAT dan MUDAH.

Ada beberapa cara untuk daftar ahli Shaklee secara online. Kita go thru satu-satu ya!

PERTAMA,

Daftar keahlian dengan cara SMS atau WHATSAPP.

Cara ini paling mudah dan pantas sebab anda cuma perlu taip NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE dan send ke +6013 – 425 2356. Dan anda akan dilayan sebentar lagi. Harap bersabar. Hehehehe

KEDUA,

Cara ni lebih mudah dan BERBALOI. Rugi kalau nak daftar ahli Shaklee tapi TAK guna cara ni sebab anda bukan je dapat automatic keahlian tapi dapat CASH BACK lak tu. Haaaaa, macam mana nak dapat tu?

Macam ni, anda buat pembelian sebanyak 200 uv iaitu point terkumpul untuk pembelian produk dan automatic akan jadi ahli Shaklee.

Macam mana nak kira point tu?

Ok, korang boleh refer gambar kat bawah ?

Kiraan Point Shaklee, Cash Back, Bonus Shaklee

 

Nampak kan kiraan nya macam mana?

Kalau anda beli barang sebanyak 150 uv (lebih kurang RM480 pembelian) anda akan dapat cash back sebanyak RM 24 pada bulan berikutnya.

Kalau anda buat pembelian sebanyak 2000uv (Lebih kurang RM9,600) anda akan dapat sebanyak RM2,384 pada bulan berikutnya.

Macam tu la perkiraan Cash Back dan bonus yang akan anda dapat. Best kan?

So, sekarang anda dah boleh decide nak pakai cara yang mana untuk daftar keahlian Shaklee.

Perlu ke saya menjual selepas daftar ahli?

Tak perlu risau. Kalau ini adalah pertama kali anda daftar sebagai ahli, korang tak dipaksa untuk menjual pon. Sama je macam anda join membership Watson, Guardian semua tu, tak mesti daftar ahli perlu menjual. Nooo. Chill chill okay? Anda takkan dipaksa untuk menjual.

TAPI

Kalau ini bukan pertama kali anda mendaftar ahli, pun anda tidak dipaksa menjual. Hehehehe

Apa kelebihan daftar keahlian Shaklee?

Mesti la banyak faedah, kelebihan dan manfaat dia. Antaranya :

  1. Dapat menikmati pembelian dengan harga ahli.
  2. Dapat Cash back setiap bulan mengikut point yang ditetapkan (rujuk carta kiraan uv)
  3. Kalau ada kawan atau saudara mara nak beli Shaklee, anda boleh tolong belikan. Atau daftarkan mereka dibawah anda.
  4. Peluang untuk menjana pendapatan yang lumayan.

Kami sudah mempunyai beberapa agen di seluruh Malaysia. Dan kami ingin menambah agen dibawah kami. Mungkin anda orangnya? Ya, Sudah tentu anda yang kami cari! 🙂

Senarai agen dan kawasan.

Pengedar Shaklee Kedah

Pengedar Shaklee Gombak

Pengedar Shaklee Kota Bharu, Kelantan

So, tunggu apa lagi?

Jom daftar untuk menjadi ahli Shaklee sekarang!